tiistai 6. toukokuuta 2014

PYHÄNTÄ 28.4.2014

Käytiin 28.4 vierailemassa Pyhännällä kahdessa eri yrityksessä -Real Snacksilla ja Maustajalla. Lähdettiin matkaan tuosta koulun vierestä bussilla yhdeksän aikaan aamulla. Meidän luokan lisäksi vierailulla oli kasin yrittäjyysluokka, 8E. Matka Pyhännälle kesti noin tunnin, ja perillä siellä oltiin kymmenen jälkeen.


Sovittiin ennen vierailulle lähtöä, että toinen luokka menee ensin käymään Real Snacksilla, ja toinen luokka Maustajalla. Me mentiin ensin maustajalle, ja siellä meille yritystä esitteli yksi sen työntekijöistä.



Maustajalla käynnin jälkeen suuntasimme yhdessä toisen luokan kanssa lounaalle ravintola Järvihelmeen, joka sijaitsi muutaman kilometrin matkan päässä yrityksiltä. Lounaan jälkeen lähdimme bussilla takaisin yrityksille, ja nyt me menimme Real Snacsille. Siellä menimme istumaan pienehköön huoneeseen, jossa meille kerrottiin asioita sipsin teosta, ja sen matkasta pellosta pussiin, maistelimme erilaisia sipsejä ja keskusteltiin yrityksestä. Tämän vajaan tunnin mittaisen vierailun jälkeen saimme jokainen mukaamme vielä pussin sipsejä, ja kotimatka saattoi alkaa.





Kävimme vierailujen välissä myös Real Snacksin tehtaanmyymälässä, josta jokainen sai ostaa myytävänä olevia tuotteita kotiin viemiseksi, tai matkaevääksi. 

Kokonaisuudessaan päivä oli opettavainen ja mukava, kiitos kaikille mukana olleille! :)
YR 7F

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti