tiistai 20. toukokuuta 2014

LASTENJUHLAT 5.2.2014

Järjestimme lastenjuhlat Heinätorin koulun Leinonpuiston yksikköön 5.2. Koulussa on erityisoppilaita, ja pidimme juhlat 0-6 luokkalaisille. Järjestimme juhlat hyväntekeväisyystyönä, ja osallistumme tällä myös yrityshyvä-kilpailuun.


Juhlien valmistelua ja suunnittelua luokassa.


Kuvassa onnenpyörän palkintoja! 
Jokaiselle oppilaalle annettiin kaulaan kyseinen kortti, ja siihen merkittiin rasti kun oppilas oli jollain pisteellä käynyt.
Suunnittelimme juhlia jo syksystä 2013 lähtien ja juhlapaikka varmistui joulukuussa. Juhlille haettiin sponsoreita ja esiintyjää. Saimmekin kivoja juttuja palkinnoiksi sekä Limingan että Kempeleen Halpa-hallilta ja K-supermarketilta. Juhlissa oli erilaisia pisteitä, joita johdimme muutaman hengen ryhmissä. Juhlien osanottajat kiertelivät ryhmittäin eri pisteillä, joita olivat mm. sählypiste, valokuvauspiste, kasvomaalaus ja ällöjuttupiste. Lisäksi aulassa oli pieni kioski, johon tuotteet tulivat sponsoreilta. Jokainen sai hakea päivän aikana pientä purtavaa kioskista.





Yksi ehkä mielenkiintoisimmista jutuista oli taikuri Roope Ylitalo, joka vieraili paikalla parinkymmenenminuutin ajan tehden erilaisia taikuuksia. Itse kukin tykkäsi tästä kovasti. Niin oppilaat, opettajat kuin ohjaajatkin. Olemme saaneet juhlista paljon positiivista palautetta sekä suullisesti, että sähköisesti. 




Ällöjutun valmistelua paikan päällä.
  Olemme saaneet juhlista paljon positiivista palautetta sekä suullisesti, että sähköisesti. Kiitämme kovasti koulua, että pääsimme juhlat siellä järjestämään. Kiitos myös kaikille mukana olleille! 
-7F


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti